Varför sätter ingen politiker ner foten mot Israel?

Jag har många gånger tagit upp det oerhörda lidandet för Palestinerna på och omkring Gazaremsan. Ett ämne som är så infekterat och hett, att det är snudd på paria att ta upp ämnet. Ännu mer paria är att ta aktiv ställning i frågan. Mest paria av allt är att ta ställning för Palistinerna.

Övergreppen fortsätter!

(Varning för starka bilder nedan)

När ska våra Svenska politiker ta ställning? Varför tar regeringen inte genevekonventionen, mänskliga rättigheter och barnkonventionen på allvar? Det är obegripligt!

Det är dags att stå upp nu om det någonsin ska kunna bli ett slut på detta vansinne! Ta ställning nu Sveriges politiker och sätt kraftfullt ner foten! Acceptera inte att detta fortgår!

I England har studenter gått samman för att bojkotta Israeliska varor och i Norge har anställda i Norwegian University of Science and Technology (NTNU) and University College of Sør-Trøndelag (HiST) gått samman i en akademisk och kulturell bojkott av Israel.

Man kan argumentera för att en bojkott av Israel inte skulle tjäna något till. Men ställ detta mot att trots att hela det internationella samfundet upprepat fördömt Israels agerande, har inget hänt.

Hoppet för palestinierna rinner ut i något som mest liknar en etnisk rensning. Att inte ta en aktiv ställning i den här frågan är inte humanitärt acceptabelt helt enkelt!

Annonser