Israels lönnmördare, vem blir förvånad?

Nu ser det ut som om Israel återigen ger sig ut i världen för att utföra lönnmord. Utan respekt för någon som helst lag eller uppvisande av moral eller rättvisa. Den mördade var tydligen en högt uppsatt Hamasledare – förmodligen ingen duvunge – men som stryps i Dubai, utan rättegång eller omvärldens chans att få några svar. Ett kallt och rått mord beställt och utfört av staten Israel.

Vi i Sverige har själva fått smaka på Israels lönnmördare i samband med att Folke Bernadotte mördades 1948 . Nu såhär 62 år senare fortsätter alltså Israels mördarturné oavbrutet. Hur många fler har fått sätta livet till? Hur många oskyldiga? Hur många Svenskar? Hur många barn? Hur många?

Man grips av tomhet inför Israels och omvärldens likgiltighet inför detta. Varför accepterar våra politiker detta? Varför tar vi inte ställning? Vad är problemet med att visa MOD och ta ställning mot vansinne?!

Man slås av våra egna politikers feghet. Vad stoppar dem från att ta fullständigt avstånd från alla sammarbeten med Israel i det här läget? Avbryta all diplomati, handel och sammarbeten tills det ensidigt avbryter ockupationen av Gaza, lönnmördandet och förtrycket av sina invandrade Palestiner på egen mark. Använd vår röst i världen till att få ett slut på detta! Ska det krävas ytterligare hundra år av halvmessyrer under falsk ”diplomati”. Det är inte någon diplomati. Det är likiltighet – och det är stor skillnad.

NÄR SKA DET VARA NOG?!

Här kan läsas mer om det senaste mordet i en lång rad av lika dana.

Annonser