Nu kan vi alla mobilisera!

Upptrappningen inför valet är nu definitivt igång, vilket märks i paniken på diverse politik-bloggar!

Piratpartiet är på gång
, och är redo att förändra Sverige, EU och världen! Överallt i världen föds nya Piratpartier, och människor med nya tankar mobiliserar sig. Det är en ny rörelse som använder internet för att sprida sitt budskap där kultur, kunskap, demokrati och mänskliga rättigheter utgör den gemensamma agendan!

Piratpartiet skiljer från andra partier, inte bara i den praktiska politiken, utan även att man har så starka band till sina ideologiska grunder. Just att människor har rätten att komma intill kunskap, slippa vara övervakade och fria att dela med sig av all den kultur som gör livet underbart! Just den nära kontakten med ”ursprungsideologin” är något som andra partier förlorat, till förmån från kompromisser och korrumption. Jag tänker kanske främst på KD och C (Kristdemokraterna och Centern) som sålt ut sin partisjäl och numera bara utgör budbärare av den kapitalist-fundamentalistiska-moderat-mobben.

Men vi ska inte fokusera på Alliansen och de Rödgrönas politik. Piratpartiet har sin egen som är stark nog för att ha eget liv! Det märks inte minst genom det internationella genomslaget och framgångarna i EU. Det märks även överallt på internet och det märks mer och mer i ”klassisk media”. Vi kan alla påverka det här ännu mera genom att utnyttja de nätverk och medier vi alla deltar i som individer. Spräng in i samhället genom att tala med dina grannar, släkt, vänner och kollegor. Våga vara en Pirat och dra ett strå till stacken genom att vara just den gräsrotsrörelse vi är!

Rickard Falkvinge och resten av partiledningen reser land och rike runt och drar sitt strå till stacken. Deras roll är tung, men vikten utgörs av alla oss andra som inte reser runt och föreläser och håller föredrag. Det är vi som kollektivt drar lasset och bildar momentum.

Nu måste vi börja vinna röster. Nu måste vi börja använda våran gemensamma röst. Nu ska vi se till att sparka de skitpolitiker som idag styr vårt land – ut ur riksdagen! På deras plats ska vi hissa vår piratflagg och styra Sverige in i framtiden!

Annonser