Nu måste vi hålla varandra under armarna!

Kom igen nu alla som kallar sig Pirater! Nu avslutar vi alla internpolitiska debatter och börjar hålla om varandra! Vi är i samma lag ju och nu ska vi ju lägga ihop våra påsar till något som väger mer än våra enskillda!

Nu är det mycket viktigare att visa lojalitet mot varandra, än att analysera och debattera !

Varför?

Mitt första påstående är att Ricks roll är att leda ett parti. I det ingår att motivera och ibland dra saker till sin spets. Inget framsteg görs utan detta.

Mitt andra påstående är att det alltid finns personer som tar sig tid att ta fram en mer analytisk bild av situationen. De här människorna ser till att framstegen som görs blir bra och väl genomtänkta. All heder och respekt för detta!

Båda dessa påståenden tror jag de flesta med huvudet på skaft kan ta för sanna.

Men nu måste man faktiskt fråga sig själv:

Om det är 4 år kvar till nästa val. Är det dags att i nuläget sätta sig ner och analysera – eller – är det dags att ge gärnet i den riktning som vi spenderat så långe på att staka ut? Jag garanterar att en elitidrottare inte sätter sig ner innan VM och funderar på sin teknik. När det gäller så är det inte tid att fundera utan att lita på det man byggt upp under år av träning.

Jag håller med Rick i det här läget:

Nu är det inte tid att tjaffs internt, nu är det tid att hålla varandra under armarna och dra åt det håll som ger oss mest luft under vingarna!

Alternativet är att vi får fyra år på oss att fundera på vart vi ska springa nästa gång.

Det blir många nya FRA-lagar, IPRED och ACTA-avtal som hinner tryckas igenom på den tiden!

Nu kör vi tillsammans, alla Piratpartister har rätt! Allt som en Piratpartist säger är bra. En Piratpartist är helt enkelt bara rätt…. Tills efter valet då vi kan diskutera igenom vad som gick snett – eller – fira vad vi gjorde rätt.

Annonser